JÄME TOORVORST ÕLLEGA

Retsept

VORSTIKESED ROSMARIINIKARTULITEGA
Neljale

1 pakk EMH veiseliha grillvorste
1 kg kartuleid
2 tl küüslaugupulbrit
4 rosmariinioksa
2 küüslaugumugulat
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
külmpressitud oliiviõli

Pese kartulid hoolikalt ning lõika sektoriteks. Rebi rosmariiniokstelt lehed. Koori ühe küüslaugumugula küüned, viiluta õhukeselt, sega koos küüslaugupulbri, rosmariinilehtede ja oliiviõliga. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika teine küüslaugumugul pooleks ning tõsta koos kaartlitega kuumale ahjuplaadile. Küpseta eelkuumutatud 190-kraadises ahjus 25–35 minutit, kuni kartulid on pehmed ja kuldsed. Serveeri grillitud vorstidega.

Scroll to Top