ARMEENIA MARINAADIS

Retsept

ARMEENIA VAAGEN
Neljale

800g EMH kalkuni kintsuliha Armeenia marinaadis
karulaugukurgid:
1 kg lühikesi kurke
1 l vett
1,5 sl meresoola
4 tl suhkrut
1 tl sinepiseemneid
1 tl tšillihelbeid
1 tl musta terapipart
rohkelt karulauku

adžikajogurt:
kreeka jogurtit
adžikat
soola
sidrunimahla

serveerimiseks: juusturibasid, kurki, marineeritud sibulat, koriandrit, lameleiba ja jogurtit

Kurkide valmistamiseks mõõda vesi potti, lisa sool ja suhkur, kuumuta, kuni need on sulanud. Lisa sinepiseemned, tšillihelbed ja pipar. Jahuta marinaad. Lao kurgid vaheldumisi karulauguga purki, vala peale marinaad. Lase vähemalt ööpäev seista. Sega jogurt adžikaga, maitsesta soola ja sidrunimahlaga. Serveeri koos grillitud kalkuniliha ja lisanditega.

Scroll to Top