HAKKPIHV

Lambahakklihast valmistatud ja eelmaitsestatud hakkpihv on valmis kohe kuumale grillile või pannile viskamiseks. Hoolitse selle eest, et sa seda üle ei küpseta!

Retsept

VÕIKUD LAMBAPIHVIGA
Neljale

4 EMH lambaliha hakkpihvi
1 Gruusia leib
1 lihatomat
1 keedetud peet
150 g feta juustu
keefiri või jogurtit
rukola- ja salatilehti

Murenda fetajuust. Lisa keefiri või vedelamat jogurtit ning töötle kahvliga kuni moodustub paksema hapukoore tekstuuriga kaste. Viiluta tomat ja peet. Lõika leib neljaks ja neljandikud omakorda pikuti pooleks.
Kuumuta pann ning rösti leivadviilud. Seejärel küpseta hakkpihvi kuumal pannil või grillil kummaltki poolt 3 minutit või kuni soovitud küpsusastmeni. Määri kõik leivaveerandikud fetakastmega. Tõsta alumiste veerandike peale salatilehed, tomativiilud ning hakkpihv. Lisa veel fetakastet, lisa peediviilud ning rukolalehed. Kõige peale tõsta leiva pealmised veerandikud ning serveeri!

LAMBAPIHVID SALSAGA
Neljale

4 EMH lambaliha hakkpihvi
2 hurmaad
1 väiksem punane sibul
1 suurem pirn
1 jalapeno
1 väiksem granaatõun
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
külmpressitud oliiviõli
koriandrit

Koori sibul ning haki peeneks koos jalapenoga. Puhasta granaatõun. Lõika pirn ja hurmaad kuubikuteks. Tõsta kõik suuremasse kaussi, lisa paar supilusikatäit õli, maitsesta soola ja pipraga. Rebi sekka koriandrilehekesi, sega hästi läbi ja tõsta kõrvale. Grilli või prae pihvid ning serveeri koheselt värskendava salsaga.

Scroll to Top