HAKKPIHV

Lambahakklihast valmistatud ja eelmaitsestatud hakkpihv on valmis kohe kuumale grillile või pannile viskamiseks. Hoolitse selle eest, et sa seda üle ei küpseta!

Retsept

Võikud lambapihviga
Neljale

4 EMH lamba hakkpihvi
1 Gruusia leib
1 lihatomat
1 keedetud peet
150 g feta juustu
keefiri või jogurtit
rukola- ja salatilehti

Murenda fetajuust. Lisa keefiri või vedelamat jogurtit ning töötle kahvliga kuni moodustub paksema hapukoore tekstuuriga kaste. Viiluta tomat ja peet. Lõika leib neljaks ja neljandikud omakorda pikuti pooleks.
Kuumuta pann ning rösti leivadviilud. Seejärel küpseta hakkpihvi kuumal pannil või grillil kummaltki poolt 3 minutit või kuni soovitud küpsusastmeni. Määri kõik leivaveerandikud fetakastmega. Tõsta alumiste veerandike peale salatilehed, tomativiilud ning hakkpihv. Lisa veel fetakastet, lisa peediviilud ning rukolalehed. Kõige peale tõsta leiva pealmised veerandikud ning serveeri!

Scroll to Top