SISEFILEE

Lamba sisefilee on hästi õrn ja puhta maitsega lihas. Eriti lamba puhul, kui see on nõnda pisike, ei raatsi sisefileed kohe üldse küpsetada. Hea võimalus on seda pakkuda lambatartarina.

Retsept

LAMBATARTAR
Neljale

300 g EMH lamba sisefileed
1 väike punane sibul
1 tšillikaun
1 sl kappareid
5–6 musta oliivi
2 sl Worcesteri kastet
2 tl teralist sinepit
1 sl külmpressitud oliiviõli
siledalehelist peterselli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart

serveerimiseks:
4 vutimuna
pikka saia
rukolalehti

Koori sibul, haki peeneks koos tšilli, kapparite ja oliividega, haki ka petersell ning lambafilee. Sega kõik kausis, maitsesta sinepi, Worchesteri kastme, soola ja pipraga. Viiluta sai ja rösti, eemalda munakollased munavalgest. Jaga tartar neljale serveerimistaldrikule, tõsta peale munakollased ning serveeri röstsaiaga.

Scroll to Top