SADULATÜKID (marinaadis)

Idamaises marinaadis lambasadulatükid sobivad neile, kes soovivad nüüd ja kohe kvaliteetset ja maitsvat liha süüa. Piisab kui kuumal grillil või pannil 2–3 minutit kummaltki poolt kuumutada ja hõrk liha ongi nautimiseks valmis.

Retsept

LAMBASADUL HUMMUSEGA
Kolmele

600 g (umbes 6 tükki) EMH lambasadulatükke marinaadis

hummus:
1 purk (300 g neto) kikerherneid
2 küüslauguküünt
2 sl marineeritud paprikaid
1 sl tahini pastat
1 tl Cayenne’i pipart
poole sidruni mahl
soola
2 sl külmpressitud oliiviõli

serveerimiseks:
õhukesi saiaviile

Hummuse valmistamiseks koori ja haki küüslauk, pane kõik koostisosad blenderisse või köögikombaini ning surista pastaks. Rösti sai ning grilli lambasadula tükke mõlemalt poolt 3–5 minutit või kuni soovitud küpsusastmeni. Serveeri.

Scroll to Top