Idamaises marinaadis lambasadulatükid sobivad neile, kes soovivad nüüd ja kohe kvaliteetset ja maitsvat liha süüa. Piisab kui kuumal grillil või pannil 2–3 minutit kummaltki poolt kuumutada ja hõrk liha ongi nautimiseks valmis.
LAMBASADUL HUMMUSEGA
Kolmele
600 g (umbes 6 tükki) EMH lambasadulatükke marinaadis
hummus:
1 purk (300 g neto) kikerherneid
2 küüslauguküünt
2 sl marineeritud paprikaid
1 sl tahini pastat
1 tl Cayenne’i pipart
poole sidruni mahl
soola
2 sl külmpressitud oliiviõli
serveerimiseks:
õhukesi saiaviile
Hummuse valmistamiseks koori ja haki küüslauk, pane kõik koostisosad blenderisse või köögikombaini ning surista pastaks. Rösti sai ning grilli lambasadula tükke mõlemalt poolt 3–5 minutit või kuni soovitud küpsusastmeni. Serveeri.