Lihaveise hakkliha on toode, mis annab kliendile vabaduse valmistada vokki, kotlette, pirukat, ahjuroogasid, frikatelle, pitsakatet või ka pastakastmeid.
LIHAVEISE BOLOGNESE
Neljale–viiele
500 g EMH lihaveise hakkliha
2 sibulat
1 keskmine porgand
1 sellerivars
2 rosmariinioksa
külmpressitud oliiviõli
50 ml piima
150 ml punast veini
500 ml tomatipüreed
400 g purustatud tomateid
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
Koori sibulad haki peeneks koos porgandite, selleri ning rosmariiniga. Kuumuta pannil õli, lisa köögiviljad ning prae kergelt läbi. Lisa hakkliha ning prae. Seejärel lisa piim, lase keema, maitsesta soola ja pipraga ning lisa vein – alkohol kuumuta välja. Lisa purustatud tomatid ja tomatipüree. Kata kaanega ning lase madalal kuumusel tunnike haududa.
Serveeri keedutud spagettidega.
Kontakt: +372 600 3090 / [email protected]
Balti Jaama Turu pood +372 508 0584
Tellimine: [email protected]