HAKKPIHV

Juba eelmaitsestatud ja valmisvorbitud lihaveisepihv on kiirel argiõhtul kindel valik, kui on soov praetud kotletti nautida või ka hamburgerit valmistada. Suurim soovitus on pihvi mitte üle küpsetada.

Retsept

LIHAVEISEBURGER
Neljale

4 EMH lihaveise pihvi
külmpressitud oliiviõli
4 burgerisaia
võid
lehtsalatit
1 suur lihatomat
125 g mozzarella juustu

kaste:
2 avokaadot
1 väike punane sibul
marineeritud jalapenorõngaid
laimimahla
soola
värskelt jahvatatud musta pipart

Algatuseks valmista avokaadokaste. Selleks lõika avokaadod pooleks ning kraabi sisu välja. Purusta kahvliga, maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga. Haki sibul ning jalapenorõngad peeneks ning lisa kastmele. Viiluta juust ning lihatomat. Kuumuta pann, rösti kukleid mõlemalt poolt ning määri seejärel võiga. Teisel pannil kuumuta veidi õli ning prae pihvid mõlemalt poolt kuldseks, tõsta peale mozzarellaviilud, kata pann kaanega ning lase juustul sulada. Tõsta alumisele kuklipoolikule salatileht, seejärel juustuga pihv, siis tomativiil ning ohtralt avokaadokastet. Kata teise kuklipoolikuga ning serveeri.

Scroll to Top