KANA JA KAPSAD
Neljale
12 EMH mango-tšillimarinaadis kanatiiba
salat:
300 g rooskapsaid
200 g punast kapsast
punt talisibulat
150 g maitsestamata jogurtit
1 laimi mahl
4 tl Dijoni sinepit
soola
Küpseta kanatiibu 200-kraadises eelkuumutatud ahjus 25–30 minutit. Samal ajal valmista salat. Haki sibul, sega jogurti ja sinepiga, maitsesta soolaga. Eemalda kapsastel välimised lehed. Seejärel viiluta hästi õhukeselt. Pigista peale laimimahl ning sega juurde jogurtikaste. Serveeri küpsenud kanatiibadega.
KANATIIVAD IDAMAISE KAPSASALATIGA
Kahele
6 EMH marinaadis kanatiiba
200 g punast kapsast
1 jalapeno
3–4 oksa rohelist sibulat
1 tl seesamiseemneid
2 sl sojakastet
1 sl tšillikastet
1 tl mett
1 laimi mahl
Tükelda kapsas noa või riiviga meeldivalt peeneks ning tõsta kaussi. Haki roheline sibul ning viiluta jalapeno ning lisa kapsale. Sega kausikeses soja, tšillikaste, mesi ning laimimahl kuni mesi on sulanud. Nirista kaste salatile, sega kõik korralikult läbi ning serveeri grillitud kanatiibadega.