TIIB ÜRDIMARINAADIS

Retsept

ÜRDIMARINAADIS KANATIIVAD
Kolmele

1 pakk (u 600 g) EMH ürdimarinaadis kanatiiba

dipikaste:
150 g paksemat maitsestamata jogurtit
150 g pikka kurki
5–6 redist
1 küüslauguküüs
väike kimp tilli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart

Riivi kurk jämedama riiviga, maitsesta soolaga ning tõsta sõelale nõrguma. Koori küüslauk ning riivi koos redistega peenema riiviga. Tõsta kaussi, lisa jogurt. Haki till ning lisa samuti kastmele. Viimasena lisa nürgunud kurk. Maitsesta soola ja pipraga ning lase maitsestuda niikaua kuni kanatiivad valmivad. Grilli kanatiibu hoolikalt jälgides kuumadel sütel mitmeid kordi ringi keerates vähemalt 20 minutit kuni need on küpsed.
Serveeri salatit grillitud kanatiibadega.

Scroll to Top