TIIB ÜRDIMARINAADIS

Marinaadis kanatiivad on hõlpus viis grilliõhtu pidamiseks. Haara need poest kaasa ja grilli hoolikalt jälgides kuumadel sütel mitmeid kordi ringi keerates vähemalt 20 minutit kuni need on küpsed. Serveeri endale meelepärase salatiga.

Retsept

KANATIIB KREEKAPÄRASELT
Kolmele

1 pakk (u 600 g) EMH ürdimarinaadis kanatiibU

dipikaste:
150 g paksemat maitsestamata jogurtit
150 g pikka kurki
5–6 redist
1 küüslauguküüs
väike kimp tilli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart

Riivi kurk jämedama riiviga, maitsesta soolaga ning tõsta sõelale nõrguma. Koori küüslauk ning riivi koos redistega peenema riiviga. Tõsta kaussi, lisa jogurt. Haki till ning lisa samuti kastmele. Viimasena lisa nürgunud kurk. Maitsesta soola ja pipraga ning lase maitsestuda niikaua kuni kanatiivad valmivad. Serveeri salatit grillitud kanatiibadega.

ÜRDINE KANA ARBUUSISALATIGA
Neljale

2 pakki (u 1200 g) EMH ürdimarinaadis kanatiibu
salat:
700 g arbuusi (kooritud)
1 pikk kurk
1 keskmine punane sibul
suur peotäis portulaki või muu meelepärase salati lehti
1/2 granaatõuna seemneid
100 g fetat
külmpressitud oliiviõli

Lõika arbuus kuubikuteks, viiluta kurk ja sibul. Sega kausis kurk, sibul ja salat, piserda peale oliiviõli. Tõsta vaagnale arbuusikuubikud, sellele kurgisalat. Puista peale feta ja granaatõunaseemned, nirista oliiviõliga üle ning serveeri koos küpsetatud kanatiibadega.

Scroll to Top